Aralea 40-jarig bestaan

Aralea stelt als maatwerkbedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerk. Ze bieden deze mensen een leertraject aan in hun afdelingen groenzorg, verhardingen en cafetaria Mikerf. Zo komen de beperkingen en capaciteiten van hun werknemers in balans. Mensen groeien door binnen Aralea of zetten uiteindelijk de stap naar een regulier bedrijf.  

Op vrijdag 30 september vierde Aralea uitgebreid hun 40-jarig bestaan. Normaal was dit jubileum en de opendeurdag reeds in 2020 gepland, maar Aralea hieldt de kurk op de fles en de bbq’s gedoofd gedurende de coronapandemie.  

De directeur van Aralea, Lieve Vermeiren is trots op hun basis in de Ploegsebaan in Brasschaat waar het nieuwe hoofdkwartier staat. In alles wat Aralea doet is de hoogste prioriteit het welzijn en comfort van hun medewerkers en duurzaamheid.  

Aralea stelt een 160 medewerkers tewerk, voor hen hebben ze een groot arsenaal aan voertuigen. Cargo Service heeft de laatste jaren voor Aralea verschillende bestelwagens ingericht. Dankzij onze vertrouwensrelatie was ik blij om voor deze gelegenheid uitgenodigd te worden.  

Cargo Service zorgt ervoor dat hun nieuwe bestelwagens worden ingericht op maat van het werk en hun medewerkers. Cargo Service bekleedt de laadruimtes volledig met aluminium en vloeren met traanplaat, Cargo Service plaatst bakken en zorgt voor spuitwerk aan de bestelwagens. Dit alles op maat gemaakt zoals het voor een maatwerkbedrijf hoort.  

Voor de inrichting van de bestelwagens van Aralea gebruikt Cargo Service vooral aluminium.  
In eindgebruik is aluminium duurzaam door de lange levensduur en is het onderhoudsvriendelijk.  
Cargo Service gebruikt graag aluminium voor inrichting van bestelwagens, Cargo Service is hier dan ook specialist in.  

Cargo Service heeft een goede samenwerking met Aralea, zij kunnen Cargo Service altijd contacteren voor aluminium- en andere metaalwerken.  
Ik dank Lieve Vermeiren voor de uitnodiging, de gezellige namiddag en de opdrachten die Cargo Service voor hen mogen uitwerken.

Ga naar de inhoud