Activiteiten van het bedrijf

Spuitwerk in eigen cabine (22m)

In onze spuitcabine van 22 meter kan een volledige bus gespoten worden. Maar ook opleggers, containers, trekkers enz. geven we hier met veel precisie een nieuwe laag. Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande lakken en producten. Stralen, metalliseren en galvaniseren gaan aan het spuitwerk vooraf. Hiervoor werken we met een vaste partner samen.

 Ook het noodzakelijke transport in deze fase nemen we volledig op ons.

Herstellingen aan carrosserie

We herstellen regelmatig bussen van De Lijn. Ook cabines na ongevallen nemen wij vakkundig onder handen, alsook allerlei herstellingen of opkuiswerken aan opgebouwde cabines.

Plaatsing en herstelling van laadbruggen en opritten

Met de laadbruggen van het merk Dhollandia en BÄR hebben we veel ervaring. 

Polyesterherstellingen

Deze herstellingen hebben onder meer betrekking op opleggers. Wij werken veel in opdracht van klanten actief in koeltransport, distributie en belevering van supermarkten. 

Ombouwen van opleggers

In dit segment hebben we vooral ervaring met het ombouwen van opleggers voor de eventsector. 

Ombouwen van containers

In dit segment hebben we vooral ervaring met het ombouwen van opleggers voor de eventsector. 

Letterschildering en bestickering

Bij CargoService is het ook mogelijk om uw autobussen of vrachtwagens te laten bestickeren. Ook is letterschildering mogelijk. 

Opbouw van polyvolumes op lichte vracht (agent Durisotti)

Wij zijn agent van Durisotti voor de opbouw van polyvolumes op lichte vrachtwagens. Dit is een lichte polyester opbouw op een laadvloercabine met een volume van 20 à 22 m³ en
een laadvermogen van ongeveer 1.150 kg (chauffeur inbegrepen) met een lage opstap achteraan. Deze polyvolumes zijn ideaal als servicewagen met rijbewijs B.

Homologatie voertuigen

Wij regelen voor u de homologatie van uw voertuigen (lichte en zware vracht), compleet in lijn met de wetgeving voor ladingzekering. Onze troeven zijn een versnelde ifast-procedure, de uitreiking van het coc-document of kiwa-certificaat. 

Opbouw van chassis cabines in alle soorten

Dat kunnen zowel gesloten als open laadbakken zijn die allemaal op maat in eigen werkplaats worden gemaakt.
De gesloten laadbakken worden gerealiseerd met behulp van een aluminium planksysteem, plywood (dikte 20 mm) of schuifzeilen.
De open laadbakken zijn mogelijk in een lichte tot heel zware uitvoering, met of zonder hydraulische of manuele oprit met afgeschuinde achterkant. In de open laadbakken en schuifzeilen zijn we echt gespecialiseerd.

Ga naar de inhoud