Over Cargo Service

Cargo Service is een carrosseriebedrijf in Kalmthout. We doen carrosseriebouw en carrosserieherstellingen van vrachtwagens en aanhangwagens. We hebben een eigen spuiterij en carrosserie afdeling. Daarnaast maken we ook laadbruggen voor uw vrachtwagen.

Cargo Service NV werd in 1991 opgericht door Ronny Vander Veken. Sinds 2013 heeft dochter Katleen de zaak overgenomen. Op die manier blijft het familiale karakter behouden en wordt de toekomst van ons bedrijf verzekerd!

Als carrosseriehersteller zijn we gespecialiseerd in carrosseriebouw en carrosserieherstellingen van vrachtwagens en autobussen. Ook het schilderen ervan en het plaatsen van laadbruggen. Daarnaast spelen we in op de uiteenlopende carrosserie behoeften van onze klanten en leveren we oplossingen op maat. Zoals het aanpassen van containers voor industriële toepassingen en het produceren en opbouwen van aanhangwagens.

Laadbakken, zowel open als gesloten, worden stuk voor stuk ter plaatse gemaakt. Zo sluiten ze goed aan bij de vrachtwagens van onze klant.

In onze eigen spuiterij gebruiken we voor het schilderen van uw vrachtwagen kwalitatief hoogstaande lakken en producten. Voor letterschildering en stickers kan u eveneens bij ons terecht.

Soepel inspelen op nieuwe wetgeving is eveneens één van onze troeven die wij goed hebben uitgespeeld. We behaalden vrij snel na het in voege treden van de COP (Conformity of Production) wetgeving een certificaat van eerste beoordeling van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer. Op die manier bent u als klant gerust dat uw voertuig wordt aangepast in een wettelijk kader.

Atelier
Ga naar de inhoud