Missie & visie

De kernwaarden voor Cargo Service zijn innovatie, vakkundigheid, ervaring en performantie. Dat ziet u aan de kwaliteit van onze carrosserie herstelling en ons verf spuiten. Alsook aan de op maat ontworpen hydraulische oprijbrug of vrachtwagen met open laadbak en kraan!

Innovatief

Naast de constante verbetering van onze producten en processen zijn wij ook steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden op gebied van grondstoffen, waarbij we vooral letten op de lichtheid en de stevigheid van materialen voor de carrosserie. Al onze kasten worden op maat gemaakt om beter in te spelen op de behoeften van onze klant, zowel bij herstelling als bij nieuwbouw.

Vakkundig

Niet alleen de kwaliteit van onze producten is belangrijk, maar ook de dienstverlening. We denken mee met onze klant om elke vraag deskundig te beantwoorden. Als onze klant weet wat hij nodig heeft, weten wij op welke manier wij zijn vrachtwagen het beste uitrusten. Zowel voor het spuiten ervan of het plaatsen van een open laadbak met kraan en hydraulische oprijbrug of laadbrug.

Ervaren

Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring op de werkvloer, elk binnen hun specialiteit. Hierdoor hebben we een enthousiast team dat professioneel kan inspelen op de verschillende wensen van onze klanten.

Performant

Krachtig, sterk, snel, goed presterend. Onze mensen en middelen worden optimaal ingezet om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Op die manier willen we de continuïteit van ons bedrijf op lange termijn waarborgen.

Ga naar de inhoud